Alle programmer under kategorien “Anbefalet”, har en simpel guide til hvordan man installere programmet og bruger det.


Anbefalet:

   GreenshotDownload link

Dette program bliver brugt til at tage skærm billeder. Det minder lidt om Windows Klippe-værktøj, men jeg kan personligt bedre lide dette program, på grund af de nemme genveje.

   SpeccyDownload link

Dette program bruges til at vise hvilke dele (Hardware) der er i din computer. Jeg kan personligt godt lide dette program, fordi det viser et overskueligt overblik over computerens forskellige dele. Dem som har lidt mere forstand på det, kan så klikke på en knap så man kan se mere deltaljerede informationer. Det eneste problem med dette program, er at man ikke altid kan regne med temarature og Hz.

   Hitman PRO “Download link

Dette program scanner computeren for skadelige programmer (software) og gemte hjemmeside oplysninger (cookies). Ikke alt den finder er skadeligt software, også selv om den siger at det er farligt. Hvis man trykker på næste efter at den har scannet, sletter den alt hvad den har fundet, så derfor er det en god ide, at kigge det igennem som den har fundet. Jeg bruger personligt programmet til at lede efter virusser, eller hvis jeg ikke ved om der er noget på min computer, som ikke skal være der.

   Team viewer “Download link

Dette program bliver brugt til at fjernstyre andre computere. Det vil sige at du kan logge på en computer som ikke sider ved fysisk, og du kan gøre det ligemeget hvor du eller computeren befinder sig i verden, så længe at de begge har internet og TeamViewer installeret. Man kan bruge dette program gratis som privat person. Hvis man ønsker at bruge dette til erhverv, skal man købe en licens til programmet.

   OBS (Open Broadcaster Software) “Download link

Dette program bliver brugt til at optage computerskærmen. Jeg har personligt brugt det til at lave de Video-Guides, som er på denne hjemmeside.